iMagiXs

Chris Treffers

TATTOO VERHALEN

meer dan 30 interviews met mensen die vertellen over hun tatoeage(s)
voor cover-def
21Bianca - arm
21Stephan-11
achter TATTOO 22mei22
flyer tattooLiesjeCT sept22-1
Meerbode interv. 12-10-22
Tattoo aankon. Boekpres GENIET 18jan23
TATTOO Meerbode 11-1-23 nav boekpres
EAN 9789464375411 dd 01-02-2023

NIEUWS
18 januari 2023: Boekpresentatie in Restaurant 'GENIET aan de Amstel' in Uithoorn
(met vooraf de presentatie van de The Artcollectors,
tatoeage shop van Nikky van Trappen in in Uithoorn
3 februari 2023: TATTOO VERHALEN opgenomen op de advieslijst van de BibliothekenIn augustus 2020 zeilde ik een week op de Wadden. De bootsman was een bootsvrouw, een jonge vrouw, fors postuur, oersterk en vol tattoos. Ik vroeg haar waarom ze zo veel tatoeages had,ze vertelde me dat ze elke keer als er iets gebeurde in haar leven, ze een tatoeage liet zette. Ze vertelde mij over haar tatoeages en bood mij op die manier een inkijk in haar persoon, in haar leven. Ik heb aan haar lippen gehangen! Wat zij me vertelde maakte mij nieuwsgierig naar de verhalen bij tatoeages van andere mensen. Ik was geïnspireerd en ging op zoek!

Ik vond meer dan 30 mensen, afkomstig uit alle rangen en standen, die mij hun tatoeages lieten fotograferen en hun verhaal vertelden. Die verhalen zijn opgenomen in hun eigen woorden. Ze vertelden dat hun tatoeages hen steunden of plezierden, of steunden én plezierden. De verhalen zijn emotioneel, dramatisch, hoop gevend en soms gewoon leuk. Enkele verhalen hebben mijn diep geraakt en me iets geleerd.
De TATTOO VERHALEN boeien iedereen die geïnteresseerd is in life style. Daarbij zullen deze verhalen iedereen die een tatoeage overweegt aan het denken zetten en mogelijk helpen om tot een besluit te komen!

Chris Treffers (1945) was werkzaam in de IT. Hij had meerdere management functies. In al die functies speelde de interrelatie met mensen de hoofdrol. Na zijn pensionering heeft hij zijn hobby, fotografie, intensief opgepakt met de nadruk op het maken van portretten. Zijn fotografisch werk is internationaal opgevallen en veelvuldig onderscheiden. Na zijn eerste mini-fotoverhaal “Liesje, een professionele etalagepop vindt het leven” zijn de “TATTOO VERHALEN” het tweede inspirerende fotoboek van zijn hand.
inkijk exemplaar KLIK!

Uitvoering: 20x20 cm, harde kaft, genaaid, in kleur, 90 pagina’s.
ISBN: 9 789464 375411

Bestellen, webshop BoekenGilde (€ 40):
https://www.boekengilde.nl/boekenshop/tattoo-verhalen/

Bestellen, direkt bij mij (€ 30 excl verzendkosten):
== KLIK! ==
Neem in de email naam en adres op!